Jigausretki yrityksille

249.00

Parin tunnin unohtumaton kalastuselämys pohjoisen Keski-Suomen vesillä helposti ja vaivattomasti ammattitaitoisen, koulutetun kalastusoppaan kanssa.

Ei tarvetta omille varusteille, kalastusluville tai edes kalastusosaamiselle, sillä me hoidamme kaikki järjestelyt alusta loppuun. Hyppää vain veneeseemme ja lähde seikkailuun!

Kalatakuu. Huippukaluston ansioista voit myös tarkkailla kalan liikkeitä livenä ruudulta, nähdä jopa kalan – kuhan, ahvenen tai hauen – iskun vieheeseen.

Jigausretkessä kalastuksen jännitys, luontoelämys, yhteinen tekeminen, onnistumisen tunne ja oppimisen riemu yhdistyvät samaan pakettiin!

Hinta alkaen 249 €/hlö (sis. alv. 10 %), kesto noin 2 tuntia.
Minimiosallistujamäärä kaksi (2) henkilöä, maksimi kolme (3) henkilöä.

Hintaan sisältyvät kalastusluvat, oppaan palvelut, kalastusvälinevuokra, veneen käyttö, polttoaineet, paukkuliivit, vastuuvakuutus sekä mahdollinen kalojen käsittely fileiksi.

Mahdollisuus kuljetukseen, majoitukseen ja ruokailuihin lisämaksusta. Myös pidemmät retket mahdollisia. Räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Oppaana toimii Marko Pollari.

Matkan varaus:

Matka on mahdollista varata ainoastaan sähköpostilla, info@jigicoach.fi kirjallisesti. Tällöin asiakkaan ja kalastusoppaan välille syntyy sopimus matkasta. Yritykset voidaan laskuttaa sovitusti, jolloin laskun eräpäivä on 7 päivää siitä, kun matka on päättynyt.

Lahjakortteja voi myös ostaa etukäteen laskulla. Mikäli matka on varattu ja paikalle ei saavuta, laskutetaan asiakkaalta tilattu palvelu ja sen hinta kokonaisuudessaan.
Reissuun kannattaa varata kelin mukainen vaatetus. Aurinkolasit ja lippalakki antavat lisäsuojaa. Joskus vesisade ja tuuli voivat yllättää vesillä ja silloin on mukava, ettet kastu aivan märäksi.

Alkoholia voi nauttia kohtuuden rajoissa.

Turvallinen kalastusretki koostuu hyvästä ennakkosuunnittelusta, varautumisesta ja hyvistä sekä päivitetyistä turvallisuusvarusteista. Käymme ennen kalastusretkeä tarpeelliset turvallisuusasiat läpi.

Suosimme Suomen Kalastusopaskilta ry suosittelemia kalastajakohtaisia saaliskiintiöitä ja ylämittoja:

  • Hauki: Enintään 1 kpl. Yli 80 cm pitkät vapautetaan.
  • Ahven: Enintään 5 kpl. Yli 35 cm pitkät vapautetaan.
  • Kuha: Enintään 2 kpl. Yli 60 cm pitkät vapautetaan.