Ilta Keiteleellä jigausretki

540.00

Ilta-auringon valo heijastuu veden pinnasta ja kalalokki kaartelee yläpuolellamme. Hetken kauneus piirtää ikuisen muiston mieleesi. Havahdut, nykäisy kuin salamanisku. Pitkän ja tasaväkisen taistelun jälkeen iso kuha on kohdannut voittajansa. Päätät osoittaa vastustajallesi tämän ansaitsemaa kunnioitusta. Valokuva ikuistaa teidän kahden arvokkaan kohtaamisen vain hetkeä ennen kuin vapautat kuhan jatkamaan sukuaan. Kotiin viet muun saaliisi, ihania muistoja ja kipinän uuteen harrastukseen.

  • Lähtöpaikka: Suovanlahden satama tai erikseen sovittu paikka asiakkaan kanssa.
  • Kesto: 4h (sisältää 30 min eväs- /jaloittelutauon).
  • Osallistujat: Max 2 henkilöä.
  • Saaliskalat: Kuha, ahven, hauki.
  • Vaatetus: Säänmukainen ulkovaatetus.
  • Rajoitukset: Ei sovellu liikuntarajoiteisille.

Oletko aloittelemassa jigikalastusta vai oletko jo kokenut jigaaja joka haluaa päästä kokemaan parhaat kalastuspaikat? Haetko vaihtelua ja jännitystä iänikuiseen veto- tai heittokalastukseen? Haluatko kruunata mökkilomasi unohtumattomalla elämyksellä – tämä retki on sinulle.

Retki sopii yksin kalastajille, kaveruksille, pariskunnille, vanhempi lapsi ja isovanhempi lapsenlapsi pareille. Aikaisempaa jigikalastuskokemusta ei tarvita – JigiCoach opastaa ja perehdyttää sinut jigikalastuksen saloihin.

Hinta 540€ (ei sisällä kalastuslupia, tai eväitä).

Lisämaksusta: kalastuslupa, mökkimajoitus (max. 4 hlöä), sauna, virvokkeet, JigiCoachin eväät, illallinen ja aamupalatarvikkeet.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,